Produse specializate de restaurare pentru mobilă din piele

Produse pentru întreținere și restaurare mobilă
Atât pielea mâinilor, cât și mobilierul din piele acasă, au nevoie de întreținere, astfel încât să poată crea confort și să servească bine mulți ani.
Pielea se va uza în timp și deseori poate deveni murdară, zgâriată și crăpată. Ca soluție, îți oferim câteva opțiuni ușoare pentru a păstra starea bună a tapițerii.

Pentru întreținerea corectă a mobilierului din piele, este necesar să faci și alegerea corectă chiar de la început. Este obligatoriu să începi cu o curățare profundă a suprafeței pentru a îndepărta toată murdăria veche și încăpățânată. Un instrument eficient și alegerea potrivită pentru tine este Leather Cleaner, care îndepărtează cu ușurință filmul murdar, pregătind astfel suprafața pentru următorul pas – hidratarea. La rândul său, hrănirea vizează protejarea pielii prin înmuierea acesteia și crearea unui strat protector care împiedică re-contaminarea. Cel mai potrivit produs în acest scop este Leather Protection Lotion. Și cel mai bine este să-l iei în set!

Pentru a curăța suprafețele textile îți oferim căteva opțiuni:

Pentru suprafețe textile netede – Textil Cleaner

Pentru textil și alcantara – Alcantar Cleaner

Pentru mochetă – Carpet Cleaner

Dacă te întrebi ce să faci cu mobilierul amortizat, îți oferim posibilitatea de a restabili produse vechi din piele uzată cu ajutorul produselor noastre. Prin urmare, avem nevoie de mai multe informații despre cazul tău.

Trimite-ne întrebarea ta și îți vom oferi cel mai precis răspuns și cel mai potrivit produs pentru cazul tău!

Pentru mai multe întrebări și nelămuriri contactează-ne la: 0757341535

    Salut,ai aveți puțin și vă veți finaliza achiziția 🙂

    Rămâne de introdus câteva detalii suplimentare.