Produsele noastre sunt disponibile din 2019 în România. Ne bucurăm să fim deschiși extinderii prezenței noastre comerciale în alte magazine fizice și online din România, Europa sau restul lumii.

Suntem încântați să oferim partenerilor noștri oportunitatea de a oferi produse de cea mai înaltă calitate, testate în timp de un număr mare de clienți. Crearea unei colaborări pe termen lung este principala noastră prioritate pentru muncă și suntem profund convinși că drumul către aceasta trece prin oferirea și menținerea produselor de înaltă calitate și pentru anii următori.

Ce primiți ca distribuitori:

  • Pentru toți distribuitorii și reprezentanții noștri, oferim suport pentru orice problemă care poate apărea, deoarece știm că fiecare început este mai ușor atunci când există cineva care să vă ajute.
  • Materiale promoționale gratuite pe care le puteți folosi pentru a crea reclame și campanii de marketing.
  • Materiale video pentru produse.
  • Oportunitatea de a-ți crea propria afacere sau de a completa una existentă.

A avea un magazin fizic și/sau online este o bază excelentă pentru oferta de succes a gamei noastre de produse.

Aproximativ 400.000 de mașini sunt înmatriculate în România în fiecare an. Până la începutul anului 2022, mașinile înmatriculate depășesc 7 milioane, cu o vârstă medie de aproximativ 16,5 ani. Aceste statistici arată că comunitatea auto românească este peste media europeană de aproximativ 10,7 ani. O serie de centre de îngrijire și detaliere auto sunt implicate în întreținerea acestor mașini, dar un număr mic dintre acestea oferă în portofoliul lor de servicii soluții la uzura interioară cauzată de funcționarea mașinii. Produsele pe care le oferim vizează tocmai întreținerea și restaurarea interioarelor auto. Dacă sunteți proprietarul sau managerul unui centru auto și doriți să vă extindeți portofoliul de servicii high-end, atunci produsele noastre vă oferă această oportunitate. Ne puteți trimite o întrebare din formularul de contact de mai jos.

Această metodă este potrivită oricărui marketer digital, proprietar al unui site cu trafic mare sau doar unei persoane cu fler pentru vânzări care dorește să dezvolte și să ofere produse de calitate la prețuri bune.

Lăsați-ne să facem toată pregătirea pentru a crea, procesa și expedia în timp ce vă concentrați doar asupra clienților. Această metodă de lucru este potrivită pentru oricine dorește să facă primii pași în lumea vastă a vânzărilor online.

Dacă ești un influencer, indiferent dacă ai început sau ai mulți followeri și cauți noi oportunități de a lucra sau de a crea conținut, poți conta pe produsele noastre ca pe un partener de încredere.

În funcție de nivelul de dezvoltare, precum și de obiectivele tale, putem discuta despre diferite moduri de a lucra împreună. Așteptăm cu nerăbdare să vedem conținutul pe care îl oferi publicului tău.

Toate persoanele orientate spre influență pot participa la programul nostru de afiliere. Permite monitorizarea precisă și corectă a rezultatelor obținute bilateral.

Suntem pe punctul de a discuta viitorul nostru parteneriat.

Trimite-ne un mesaj


    Salut,ai aveți puțin și vă veți finaliza achiziția 🙂

    Rămâne de introdus câteva detalii suplimentare.