Produse specializate de restaurare pentru marochin

Produse pentru întreținere și restaurare marochin
Datorită utilizării zilnice, obiectele noastre preferate din piele (jachete, încălțăminte, genți, curele, mănuși etc.) sunt supuse deprecierii. Aceasta provoacă ștergerea, zgârierea și pierderea aspectului lor inițial.
În calitate de lider în produsele specializate pentru piele, avem soluții ușoare și eficiente pentru această problemă. Dacă te interesează, citește mai jos.
  • Știi sentimentul când ți-ai cumpărat un articol nou, iar în primele zile el devine colorat și măturit, ce sentiment este generat în tine? Sau atunci când ai un obiect preferat din piele, care este deja atât de deteriorat de utilizarea zilnică, încât nu mai este frumos la privire, dar pentru tine este confortabil și practic.
    Îți putem spune că avem soluția! Un detergent extrem de eficient și de întreținere care va proteja și înmoaie obiectele luxoase din piele.
  • Dacă tot îți lipsește faza de întreținere și obiectele preferate sunt șterse, amortizate și decolorate, iar vrei să-i păstrezi aspectul, avem încă o soluție pentru tine. Un kit pentru reparații marochin!
    El include 1 detergent pentru preparare și 1 bucată vopsea specializată cu culoarea la alegere.

Trimite-ne mai multe informații despre cazul tău și îți vom oferi răspunsul cel mai corect și produsul cel mai potrivit pentru tine!

În caz în care ai nelămuriri, contactează-ne la: 0757341535

    Salut,ai aveți puțin și vă veți finaliza achiziția 🙂

    Rămâne de introdus câteva detalii suplimentare.