Înainte să vă spunem mai multe pentru noi...

Aflați mai multe despre marca Avtorenovacia

Construcția pe termen lung a viitorului comun împreună cu clienții și partenerii arată astfel:

0%
Feedback pozitiv
0
Mașini restaurate
1
Profesionalism de peste un deceniu
0
Clienți mulțumiți

Începutul

Am început acum 13 ani, doi frați plini de dragoste pentru mașini. În zorii creației noastre, am deschis un centru pentru restaurarea tapițeriilor de piele. Am fost întotdeauna deschiși la detalii, calitate și rezolvarea problemelor. În acest caz, problema a fost cum să refaci pielea naturală cu calitate și durabilitate. La început am folosit produse străine și am fost adesea foarte dezamăgiți de rezultatele obținute cu acestea. Tapițeriile pe care le-am renovat s-au deteriorat rapid, iar oamenii plătiseră mulți bani fără a fi nevoie. Nu ne-am putut permite acest lucru să continue, de aceea am decis să creăm propria noastră formulă. Desigur, la început a fost foarte greu, pentru că nu am putut obține rezultatele pe care le avem astăzi.
Perfecționismul produselor noastre, straturile de protecție puternice, agenții de curățare de calitate care pătrund în profunzime, metodologia pentru formarea culorii exacte, produsele pe bază de apă, precum și sistemul general de finisare – toate acestea ne-au luat mult timp, efort și o resursă uriașă în testarea constantă, modificări chimice și îmbunătățiri. Am cercetat multe tipuri de produse pentru a afla ce nu este bun în ele, ce interferează cu culoarea, ce interferează cu durabilitatea, ce nu curăță bine și, desigur, toate problemele au fost deja eliminate.

Am început o afacere, iar numai atunci când clienții noștri și-au restaurat singuri mașinile și am obținut peste 5.000 de recenzii pozitive, am fost convinși că am făcut procesul de restaurare accesibil pentru unei persoane fără experiență în domeniu. Atunci am îndrăznit să începem să căutăm distribuitori. Primele companii care au devenit distribuitorii noștri și-au împărtășit fascinația cu cât sunt de înaltă calitate și ușor de utilizat produsele, precum și cu rezistența și fiabilitatea pe care le oferă. Într-o etapă ulterioară, clienții lor au început să le ofere feedback despre câte zeci de mii de kilometri au parcurs fără să fie crăpăt sau rău deteriorat volanul, fără să se schimbe aspectul pielii de pe scaunele auto, cât de moale a devenit pielea și cât de plăcută este experiența în interiorul din piele după renovarea potrivită.

2008

Am creat primul nostru atelier în Bulgaria … bineînțeles într-un garaj. În orașul nostru preferat și frumos – Plovdiv, pe o strada mică și destul de aglomerată, Bratya Miladinovi nr. 13.

Ca orice început, am fost foarte încântați, plini de energie, cu mari speranțe și vise. Foarte curând după aceea, am realizat că pe drumul spre vise vom trece prin multe dificultăți. Dar eram pregătiți pentru asta.

Munceam toată ziua, chiar și în weekend, dar a fost foarte greu să obținem rezultate adecvate. Dragostea și pasiunea pentru ceea ce facem ne-au dat puterea de a continua.

Un an mai târziu

În noul 2009 ne gândeam deja la cum să ne dezvoltăm afacerea. Știam că serviciile mai mari au și responsabilități mai mari, așteptări mai mari și, desigur, costuri mai mari. Ne gândeam deja la angajați care să ne ajute să creștem. Și așa în mai 2009 ne-am mutat. Noua noastră cameră nu era nimic special, o sală de aproximativ 200 de metri pătrați realizată în întregime din tablă. Iarna temperatura cădea în jurul de 2-3 grade, vara devenea de peste 40 de grade, dar în ciuda tuturor am continuat să ne străduim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate. Ne dezvoltasem deja activitatea de servicii la un nivel atât de mare încât, în afară de Plovdiv, veneau la noi oameni din toată țara, iar acest lucru a durat câțiva ani. . .

Ceva special s-a întâmplat

În următorii câțiva ani deja am realizat o experiență mare, am văzut deficiențe majore în sistemele cu care lucram (încercasem zeci de sisteme de renovare cunoscute pe piața mondială) și, bineînțeles, am acumulat ceva capital. Apoi, într-o bună zi, am decis că poate cel mai bun lucru pe care îl putem oferi clienților noștri a fost să creăm propria noastră linie de produse, unite sub un brand axat pe client și nevoile acestuia. Am avut contacte cu antreprenorii, am testat toate interacțiunile produselor, am avut consultanți chimici excelenți care au dezvoltat finisaje incredibil de durabile, mase flexibile de pigmenți și adezivi corecți. Nimic nu ne mai putea opri. Am fondat marca Avtorenovacia TM și am lansat primele noastre produse pe piață în Bulgaria.

Patru ani mai târziu

Patru ani mai târziu aveam deja un brand recunoscut în Bulgaria, apăruseră și alte companii care concurau cu ale noastre, ceea ce ne-a motivat puternic să continuăm să ne dezvoltăm cât mai persistent și mai inovator posibil. În acești 4 ani am învățat cum să creăm și să dezvoltăm produse din segmentul premium, căutând cea mai înaltă calitate, fără să ne gândim neapărat la cel mai mic preț. În 2016 am lansat prima noastră linie de produse cosmetice pentru piele sub marca noastră. Într-un timp incredibil de scurt, am reușit să stabilim produsele seriei ca prima alegere pentru o serie de companii și clienți. Oamenii au venit la noi în căutarea produselor noastre, nu pentru că erau cele mai ieftine, ci pentru că erau siguri că își vor rezolva problema. Ani mai târziu până în ziua de azi, suntem incredibil de fericiți când ne găsim zilnic clienții vechi în magazinele noastre, care revin la noi din nou și din nou. Acest lucru ne dă senzația că suntem cu adevărat pe drumul cel bun.

Ne-am delegat activitățile de servicii

Între timp, în anii următori, a venit o zi când ne-am dat seama că, pentru a putea ajuta clienții noștri cât mai mult posibil în toată țara, aceștia nu trebuie să primească servicii costisitoare cu orice preț. Treptat, am dezvoltat relația dintre noi și clienții noștri atât de mult încât din ce în ce mai mulți clienți au dorit să își facă propriile reparații, iar pentru noi timpul a devenit din ce în ce mai puțin. În 2018 am luat o decizie importantă pentru afacerea noastră – ne vom deplasa în totalitate la activitatea comercială, fără a oferi servicii de renovare. Iar clienții noștri care doresc servicii, îi vom direcționa către parteneri care oferă servicii de înaltă calitate.

A început și anul 2019

Ochii noștri s-au concentrat asupra dezvoltării internaționale a companiei. Multă vreme am căutat partenerul potrivit pentru a ne prezenta produsele pe piața din România … și într-o zi am găsit-o. Astfel s-a născut proiectul LeatherFresh.

Un proiect creat special pentru vecinii noștri din România, pentru că știam că vor aprecia produsele pe care le oferim.

Primul an al proiectului comun LeatherFresh & Avtorenovacia a fost legat de cunoașterea produselor Avtorenovacia. Mulți dintre clienții noștri au început să descopere beneficiile uriașe ale colaborării cu noi. Am primit din ce în ce mai multe feedback-uri pozitive, iar unii dintre prietenii noștri români ne-au vizitat în Bulgaria.

2021 continuă să stabilească marca pe piața din România. Am adăugat în portofoliul de produse al Avtorenovacia două produse noi Plastic Renovator – un produs revoluționar pentru restaurarea și reîmprospătarea materialelor plastice exterioare și Shoe Clean & Care – un kit de înaltă calitate pentru curățarea și întreținerea pantofilor din piele.

Iar mâine … mâine vom continua să ne scriem povestea cu voi.

Produsele noastre sunt o alegere preferată în restaurarea interioarelor:

Salut,ai aveți puțin și vă veți finaliza achiziția 🙂

Rămâne de introdus câteva detalii suplimentare.